Søgemaskineoptimering

God effektiv søgemaskineoptimering handler om at arbejde sammen med søgemaskinerne og ikke imod dem. Vi tilbyder ikke beskidte tricks, "Quick-Fix" løsninger som vi mener vil kunne skade din virksomhed i det lange løb. Vi har mange års erfaring med søgemaskinernes algoritmer og derigennem opnået en indgående forståelse af, hvad der skal til for at sikre din succes.

Link Building & Outreach

Uanset om du har en ny hjemmeside i en niche industri eller et etableret brand i en industri med høj konkurrence eller andet, skal du bruge månedlige links af høj kvalitet for at ranke godt på søgemaskinerne. Vi har mange års erfaring med naturlig link building, marketing og outreach.

Hvis du ikke har et in-house team til at sørge for månedlig link building så lad os gøre det for dig. Vi identificerer muligheder og bygger naturlige links af høj kvalitet til din hjemmeside. Dette gør vi på mange måder, så som at skrive spændende indhold, lave infographics og andre former for link bait. Vi bruger også mere traditionelle PR metoder så som at tage kontakt til bloggere, nyhedssider og mere.

Link building

On-Page SEO

Dette er en af vores stærkeste kompetencer, vi sørger for at din hjemmeside lever fuldt op til Google’s Quality Guidelines. Dette indebærer, at vi tager os af alt, som eksempelvis ødelagt kode, vi sørger for, at dit indhold er let tilgængeligt og crawlable for søgemaskinerne samt optimerer din meta, billeder og implementerer Schema.org.

Til slut optimere vi page speed på din hjemmeside lynhurtig. Vores gennemsnit load time er på 0.8 sekunder, hvilket er hurtigere end 94% af internettet.

Onpage Seo Søgemaskineoptimering

Design & Programmering

Vi har designere og udviklere med mere end 8 års erfaring og tidligere kunder så som Hasbro, Nickelodeon, Mattel og JewlsCPH. Vores team har kodet, SEO optimeret og designet hjemmesider med mere end 15 millioner månedlige besøgende.

Vi har fokus på troværdigt design og høj konvertering. Med en stærkt resultat baseret mentalitet, mener vi at vores vigtigste opgave er at skabe en hjemmeside som ender med at give høj return of investment.

Design og programmering

Pay Per Click (PPC)

Vores proces er enkel, transparent og effektiv. Vi starter med at danne os et overblik over din nuværende synlighed i søgemaskinerne (organiske og betalte synlighed). Herefter gennemgår vi dine keywords og målgrupper og sammenligner dem med succesfulde konkurrenters. Derefter opretter vi omhyggeligt og intelligent planlagte annoncer.

Et vigtigt element af betalte reklamekampagner er at sikre kampagnernes effektivitet. Vi overvåger derfor konsekvent annoncerne og holder øje med deres return of investment. Dette giver os mulighed for hurtigt at ændre, tilføje og fjerne specifikke annoncer, hvis de ikke leverer resultater. På den måde sparer vi dig for en masse penge, som du ellers ville have brugt på ineffektive reklamer.

Pay per click PPC
Skal vi øge din konvertering og traffik?